TRÆNING OG BEVIDSTGØRELSE

Medarbejdere og partnere agerer ud fra det de kender. Med træning kan du løfte kommunikationen  og få virksomhedens politik til at stå klart. I vores træning fokuserer vi på det væsentlige – digitaliseret, så træningen bliver overkommelig at implementere for dig og nem at gå til for dine medarbejdere.

BESKRIVELSE

En bevidst og trænet medarbejder er nøglen til efterlevelse af politikker og regler. På visse områder (fx indenfor anti-korruption og konkurrenceret) er kommunikation og træning endda en lovpligtig del af en compliance indsats.

Gennem drypvis bevidstgørelse og tilpasset træning kan vores online læringsplatform sikre en passende indsats.
Baseret på praktisk erfaring og seneste forskning har vi udviklet en struktur, en form og en process, der giver fleksibilitet og brugsvenlighed.

Måske vi forvandler dine bestående trænings- eller kommunikationstekster til en effektiv digital version. Eller måske vi sammen former og udvikler indholdet baseret på jeres værdier, politikker og anerkendt ‘best practice’.

INFORMATION

Bevidstgørelse – den vigtige opgave at kommunikere risici og politikker til medarbejdere og partnere.
Vi hjælper dig med at strukturere og dosere budskabet så det rammer de rigtige, lander på de rigtige tidspunkter og på en måde så alle forstår det. Med automatiseret drypvis kommunikation kan vi fordele indviklede oplysninger og sikre vedvarende bevidsthed.

Online træning – når kultur og ønsket adfærd skal formidles – let og ensartet.
Vi omformer dit nuværende materiale til et online kursus eller hjælper dig med at udvikle nyt indhold. Med adaptiv læring kan vi tilpasse kurset til medarbejdernes rolle eller niveau – ‘One size fits nobody’.

Drift af træning – har din virksomhed ikke egen server til drift af træning, så tilbyder vi en stabil og overkommelig service.
Vores træningsplatform kan tilgås via internettet og er låst så kun dine kursister får adgang. Den er mobilvenlig, enkel og hurtig, og du tilmelder let nye medarbejdere. Vi tilbyder også en integration med virksomhedens eksisterende server (AD).

PRISER

Prisen for udvikling af en bevidstgørelseskampagne og/eller et online kursus afhænger af omfang og indhold.
Et online kursus med vores system og struktur baseret på dine tekster, billeder og illustrationer koster fra DKK 40.000-60.000.

Drift af træning
Afhænger primært af antal brugere og kurser samt den geografiske spredning af brugere.
Ved op til 5 kurser starter priserne ved…

… DKK 2.000/md. – op til 100 brugere.
… DKK 4.000/md. – op til 500 brugere.