COMPLIANCE ER IKKE UOPNÅELIGT

Compliance er ikke raketvidenskab. Compliance er ikke kun for forretninger med ubegrænsede ressourcer. Compliance er – helt ukompliceret, en øvelse i at forstå og arbejde med vores adfærd.

4 SPØRGSMÅL FRA DEN VIRKELIGE VERDEN

4 GRUNDE TIL, AT DU KOMMER TIL AT BRÆNDE FOR COMPLIANCE

DET ER SMART AT KOMME I GANG

– Hvad er det første, du selv gør, når du overvejer at købe et produkt eller en service fra en virksomhed, du ikke kender? Vi gætter på at du bedømmer troværdigheden og finder ud af, om du har tillid til virksomheden. Dine kunder gør det samme. Og så er det jo en skam, hvis din forretnings troværdighed ikke skinner igennem.

DET ER DYRT AT LADE VÆRE

– Det førstehåndsindtryk, dine kunder får, når de besøger din hjemmeside, er vigtigt. Inden for de første 30 sekunder vurderer de, om din virksomhed fremstår troværdig. Åbenhed og klarhed omkring måden, du driver forretning på, er en ukompliceret form for troværdighed. Alt du skal gøre, er at spørge dig selv om du har en komplet forståelse for, og om du for dine kunder er i stand til at forklare, hvordan du håndterer og beskytter fx persondata. Hvis svaret er nej, risikerer du at dine kunder vælger dig fra til fordel for din konkurrent, som har styr på sine online politikker.

DU ER ALLEREDE I GANG

– Hvis du stillede dig selv spørgsmålet ovenfor, så er du allerede i gang med at finde ud af, hvad du skal gøre, hvornår og hvorfor. Du er altså gået i gang med at lære dit behov at kende. Hvis ikke du spurgte dig selv – ja, så er du formentligt stadig godt i gang. Compliance handler nemlig også om at beskrive og dokumentere alt fra arbejdsgange til politikker og procedurer. Nu kan du begynde at identificere faldgrupper hos dig selv og dine medarbejdere og påbegynde træning som hjælper jer med at håndtere disse hensigtsmæssigt.

DET ER OMKOSTNINGSLET AT KOMME SKRIDTET VIDERE

– At komme i gang eller arbejde videre med compliance koster potentielt mindre end det koster at erstatte computeren i receptionen. Det giver mening for den lille iværksætter. Men det giver lige så god mening for den midt- eller mellemstore virksomhed, som vil have compliance med maksimalt udbytte på et begrænset budget.

Derfor brænder vi også for compliance

Vi brænder for compliance af én simpel årsag: Fordi det gør verden til et bedre sted. Siden 2016 har vi arbejdet målrettet og entusiastisk med denne selskabsledelsesdisciplin og inden vi er færdige med dig, er du som minimum inspireret til selv at komme i gang. På spejderære.
KOM I GANG