RÅDGIVNING

Vi arbejder målrettet på at udvikle digitale compliance produkter så du selv kan løse virksomhedens udfordringer. Har vi endnu ikke en digital service, der passer, eller foretrækker du personlig rådgivning, så står vi klar til at løfte opgaven.

HVORFOR

At benytte sig af andres erfaring og knowhow er et både sundt og smart valg. Det giver et friskt syn og en fornyet tilgang til opgaven, mindsker risikoen for at ‘genopfinde den dybe tallerken’.

Vores tilgang til rådgivning er en smule anderledes end mange andre steder. Vi har det princip, at vi skal optræde som din kollega. Vi lytter os frem til hvad der i grunden er behov for – og fokuserer så alene på det. Vi skaber den nødvendige forandring gennem dig så du er i kontrol – også i tiden efter opgavens afslutning. Og vi arbejder gerne på enkel timebasis så du ikke binder dig for mere end du ønsker. Det mener vi er et plus for dig og din virksomhed, og faktisk også for os.

Under fanen kan du se hvordan vi typisk arbejder og de rådgivningsområder vi har størst erfaring og succes med. Har du en konkret opgave eller et emne du ønsker sparring på, så benyt dig af vores gratis online rådgivning.

HVORDAN

Det starter altid med en samtale!
Du taler – vi lytter. Vi tænker og først derefter taler vi. Først gentager vi din udfordring som vi forstår den. Dernæst svarer vi på spørgmålet om hvorvidt vi er de rigtige til at rådgive. Hvis det er tilfældet, så kan vi tale om hvordan vi hjælper dig og din virksomhed.

Du er hele tiden i kontrol. Du beslutter hvilke mål og hvilket ambitionsniveau vi skal nå. Vi arbejder ud fra din instruktion eller fuldstændig selvstændigt. Præcis som du ønsker det. Vi dokumenter opgaven og overdrager alt når vi er færdige. Og vi er først helt færdige når du er tilfreds.

Vi har særlig erfaring indenfor:

  • Forankring af etik og compliance – også kaldet Compliance Governance.

  • Risikovurdering og – styring – både generelt og specifikt (fx indenfor antikorruption)

  • Udarbejdelse og drift af compliance initiativer – komplette programmer (fx konkurrenceret) såvel som specikke kontroller (fx partner screening og medarbejder træning)

  • Whistleblowing og compliance hotlines – og undersøgelse af sager af enhver type og størrelse

Del din udfordring med os

Tag en uforpligtende samtale med os. Klik på knappen og find et passende tidspunkt til et online møde. Der kan du lufte din tanker og få kvalificeret sparring retur. Helt ukompliceret og uden omkostninger. Og ja, vi indgår gerne en hemmeligholdelsesaftale hvis du ønsker det.

BOOK GRATIS RÅDGIVNING