PARTNER SCREENING

Inden du etablerer nye partnerskaber, er det en god ide at foretage en partner screening for at mindske risikoen for, at der ikke er fortabelser fra fortiden, der kan skade dig i fremtiden.

SE EKSEMPEL PÅ SCREENING RAPPORT

HVORFOR

De fleste virksomheder indgår partnerskaber med andre virksomheder og personer. Ofte tætte og tillidsfulde relationer, der skaber god værdi og vækst.

Jo tættere relationen bliver, jo større bliver afhængigheden ofte. Det gælder også på omdømme og compliance. Hvis din tætte partner afsløres som uetisk eller ligefrem lovbryder, så er der stor risiko for at det smitter af på din virksomhed.

Det er derfor sundt og rettidig omhu, at se sine partnere an FØR og UNDER en nær forretningsrelation. En Partner Screening kan give værdifuld indsigt, der kan hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger.

HVORDAN

Du identificerer og prioriterer de typer af partnere, der udgør en risiko for din virksomheds omdømme og compliance. Det er ofte de helt tætte partnere så som joint-ventures, salgsagenter og specielle konsulenter, og egne medarbejdere i risikofyldte geografier. Så implementerer du en arbejdsgang, der sikrer at forandringer (nye partnere eller ændringer i samfundet) medfører en vurdering af de prioriterede partnere. Timbed Partner Screening undersøger dine partnere på en lang række fronter og rapporterer tilbage med klare anbefalinger.

Specifikationer:

 • En struktureret og forståelig Partner Screening rapport med fokus på hvad der er fundet (The Findings) og hvad Timbed anbefaler at gøre (The Recommendation). Se et eksempel på en rapport ved at klikke her

 • Brugervenlig screening formular til angivelse af virksomheder og personer der ønskes screenet.

 • Vejledning til indsamling af nødvendige data samt effektiv udfyldes af screening formular

 • Ekspertrådgivning i 2-5 timer til fordelspris – få støtte til identifikation og prioritering af relevante partnere fra en erfaren rådgiver (tilvalg)

HVAD

Prisen på Partner Screening afhænger af antallet af navne der ønskes screenet. Navne er identiteten på den enkelte virksomhed, organisation eller person.

Screening af op til …

 • 10 navne: DKK 10.000,- (1.000/navn)

 • 30 navne: DKK 22.500,- (750/navn)

 • 70 navne: DKK 35.000,- (500/navn)

 • 200 navne: DKK 50.000,- (250/navn)

(Ønskes flere navne screenet eller en aftale om regelmæssig screening, kontakt os for et tilbud)

I en Partner Screening indgår altid:

 • 1 x Partner Screening rapport inkl. opsummering af resultat og anbefalinger

 • 1 x Detaljeret rapport for hvert bekræftet screening fund

 • 1 x Telefonisk gennemgang af Partner Screening rapport (frivilligt)

Af hensyn til data- og privatlivsbeskyttelse udføres Partner Screening kun for virksomheder og organisationer, og efter accept af betingelser.
Ønskes en gennemgang af Partner Screening rapporten kan der bookes tid online her