BEHOVSANALYSE

Find de compliance- og indsatsområder, som er relevante for dig og din virksomhed.

HVORFOR

Compliance handler om mennesker. Om ledere, om medarbejdere, om samarbejdspartnere, om dig. Compliance dækker over processer og handlinger med hvilke du opfylder krav, anbefalinger og forventinger. Der er i alle livets forhold regler for, hvad der er rigtigt og forkert. Det gælder også på arbejdspladsen og i erhvervslivet, hvor det handler om at gøre det rigtige, det lovlige og det der er aftalt.

Det er imidlertid lettere sagt end gjort. Det skyldes ikke mindst at de regler, som gælder for virksomheder, ofte er langt mere komplekse end dem, der gælder for os som privatpersoner. Oveni kommer det at lovkrav, regler og forventninger – ja faktisk hele verden, vi lever i, hver dag forandrer og rykker sig. Der er ikke noget at sige til, at det føles svært at navigere rundt.

HVORDAN

Du navigerer bedre, når du har en konkret destination at sigte efter. Med en Behovsanalyse lærer du din virksomhed at kende i relation til etik og compliance, så du kan komme tættere på en destination, som matcher virksomhedens behov, parathed og ressourcer.

Specifikationer:

  • En professionel, skriftlig rapport skræddersyet til din virksomhed

  • En behovs- og risikoanalyse

  • Identifikation af nuværende compliance aktiviteter

  • Overblik over specifikke områder, hvor du bør fokusere tid og ressourcer på

  • Ekspertrådgivning i 2-5 timer til fordelspris – få støtte til indsats og implementering fra en erfaren rådgiver (tilvalg)

HVAD

  • 1 x Behovs- og Risikoanalyse

  • 1 x Identificering af compliance aktiviteter

  • 1 x Prioriteringsliste over den nødvendige indsats

Samlet pris: DKK 2.400,-

Omkostningen til en behovsanalyse må ikke være en forhindring for at tage dette vigtige skridt for din virksomhed. Derfor har vi udviklet en online service, og tilbyder vi en professionel behovsanalyse til en fair pris.
Har du allerede styr på din virksomheds compliance, er det positivt og indikerer, at du er en del af en velovervejet virksomhed – med Behovsanalysen får du det bekræftet og et papir på at det forholder sig sådan. Har du ikke styr helt styr på det, er det en vigtig erkendelse at nå. For når din virksomhed ikke kender behovet for compliance, så løber du en ukendt og måske uønsket risko.
Tilkøb ekspertrådgivning i 2-5 timer. Fordelspris når du bestiller sammen med Behovsanalysen og modtager rådgivningen via video- eller telefonmøder.